Προϊόντα Μέλισσας

Αγνό, ανεπεξέργαστο Μέλι απευθείας από την κυψέλη
Μέλι Ανθέων

Μέλι Ανθέων

3,5010,00

Ένα Μέλι γλυκό, λεπτόρρευστο και άκρως αρωματικό, ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά.

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Μέλι Ελάτης

Μέλι Ελάτης

4,5012,00

Ένα Μέλι με ιδιαίτερο χρώμα, χαρακτηριστική υφή και ελαφρώς ρητινώδης γεύση.

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Μέλι Δάσους

Μέλι Δάσους

4,0011,00

Ένα Μέλι με πλούσια γεύση, δυνατό άρωμα
και σκούρο χρώμα.

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Μέλι Ερείκης / Κουμαριάς

Μέλι Ερείκης / Κουμαριάς

4,5013,00

Ένα συνδυασμός Μελιού σπάνιος, με γλυκόπικρη γεύση, “Φάρμακο” για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Μέλι: Ένας φυσικός θησαυρός

  • Γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες (ο Ιπποκράτης το συνιστούσε ως Φάρμακο σε διάφορες καταστάσεις)
  • Εξαιρετική φυσική πηγή ενέργειας
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα & την καλή λειτουργία του γαστρεντερολογικού
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, τη στοματική υγιεινή, την επούλωση τραυμάτων & του Hangover (μεταβολίζοντας & αποβάλλοντας πιο γρήγορα το αλκοόλ από τον οργανισμό)
  • Αντιμετωπίζει τον πονόλαιμο & τον βήχα
  • Φυσικό Ελιξίριο ομορφιάς με καλλυντικές ιδιότητες
  • Αποτελεί φυσικό αγχολυτικό, βοηθώντας στον καλύτερο ύπνο

Κρυστάλλωση μελιού

Η κρυστάλλωση είναι μια φυσική ιδιότητα του Μελιού. Ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει στο αγνό, φυσικό, ανεπεξέργαστο Μέλι όπου μετατρέπεται από υγρό σε μια στερεή – ημιστερεή κατάσταση και είναι 100% φυσικό. Χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του Μελιού και τα χαρακτηριστικά του.

Η αιτία της κρυστάλλωσης είναι η περιεκτικότητα του Μελιού σε φυσικά σάκχαρα (φυσική φρουκτόζη, γλυκόζη, μαλτόζη, σακχαρόζη). Το κρυσταλλωμένο Μέλι μπορεί να επανέλθει στην υγρή του μορφή, θερμαίνοντας το ήπια σε Bain Marie ή κοντά σε μια εστία θέρμανσης έμμεσα και όχι σε άμεση έκθεση φλόγας.

Αν λοιπόν το Μέλι σας ζαχαρώσει “Bee Happy” γιατί θα έχετε αγοράσει ένα αγνό, εξαιρετικό Μέλι (το νοθευμένο μέλι δεν ζαχαρώνει).

Να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του Μελιού.